Wat hebben we voor winter 2017 ingekocht?

De wintercollectie is alweer een tijdje geleden ingekocht en begint vanaf half juni weer een beetje binnen te komen, en ik kan jullie vertellen dat het allemaal weer erg mooi is, zo hadden ze bij Patrizia Pepe een hele mooie oudroze kleur en dat gecombineerd met grijs, bij Malene Birger oa lange rokken en prachtige winterjas in groen, het merk Gold Hawk weer de mooiste kleuren zijde tops, Drykorn was ook weer erg mooi met truien en vesten, jeans met een goede pasvorm en ook een zwart leren jack met studs, bij IRO heb ik weer en mooiste jasjes ingekocht, korte rokjes, truien en tops.
Nieuw = Hudson jeans: Nu was ik ook al een tijdje opzoek naar een nieuw mooi jeansmerk en ook die heb ik gevonden, nieuw in onze collectie is prachtige jeans merk ‘Hudson’ dit merk heeft super mooie wassingen en modellen in de collectie, ik ben al gelijk fan van dit merk!

Hier laat ik jullie al een beetje meegenieten van wat er allemaal gaat binnenkomen, en natuurlijk nog meer moois.

Liefs Karin