Onze winter inkoop 2016

Half juni komt de eerst winter collectie alweer langzaam binnen en ik dacht dat jullie vast een beetje benieuwd zouden zijn wat we hebben ingekocht, toch? Alhoewel het nog wel even mag wachten want de zomer moet nog volop komen druppelt de nieuwe winter collectie dan alweer binnen. Komende winter zie je veel bordeaux, grijs en zwart, sneakers mogen ook nog steeds ( draag ze zelf heel graag ), tops met kant en nog veel meer moois. We hebben er ook een nieuw merk bij namelijk Dante-6, bij dit merk heb ik nu bijna alleen nog gekozen voor leren leggings en rokken, deze zijn erg mooi van kwaliteit en ook niet verkeerd van prijs en is een mooie aanvulling op de rest van de collecties. Bij Citizens of Humanity heb ik gekozen voor de vintage lijn, echt super mooie jeansbroeken met een prachtige wassing, ook Drykorn was weer erg mooi en ook van Drykorn komen weer mooie jeans broeken binnen.

Smaak Amsterdam is ook nieuw in onze collectie, natuurlijk ook nog steeds de geweldige tassen van Ellen Truijen maar daarnaast vond ik dit merk ook erg leuk om erbij te nemen, net iets anders weer dan de tassen van Ellen Truijen en ook een hele mooie collectie van Smaak Amsterdam, hier alvast wat foto`s.

De tops van Gold Hawk komen uiteraard ook weer binnen in verschillende kleuren, deze worden veel gedragen samen met de Kiro by Kim vesten, deze vesten staan nu niet tussen de inkoop foto`s want die koop ik op dat moment pas is, dus die komen wel hoor….ben zelf enorme fan van de Kiro by Kim vesten in combinatie met een prachtige zijde top van Gold Hawk.
Dan niet te vergeten het merk IRO, als ik daar op inkoop ben wil ik echt bijna alles wel kopen en hebben hebben hebben, tis echt zo mooi, weer veel mooie jasjes ingekocht en natuurlijk aangevuld met mooi tops, jurkjes enz.

Dan niet te vergeten de 2 geweldig merken By Malene Birger en Patrizia Pepe, ook beide weer om hebberig van te worden, jammer dat ik het soms niet gelijk mee mag nemen. Patrizia Pepe staat toch wel bekend om de goede winter jassen dus daar ook wat van ingekocht en bij Malene Birger ook weer een prachtige collectie samengesteld samen met vriendin Suzanne.

Ik ben net als anders weer heel erg benieuwd hoe jullie het vinden en zou het leuk vinden om dit te horen via een rectie op dit blog, en heb je vragen post ze dan ook gerust.

Liefs Karin