Vriendin Suzanne trouwt in By Malene Birger stijl

By Malene Birger Wedding!

Mijn verliefdheid op het merk By Malene Birger begon in de zomer van 2005. Ik was altijd gek op het merk Day et Birger Mikkelsen, maar ik zag het qua stijl veranderen. In de zomer van 2005 kwam ik in Kopenhagen en daar was een winkel van By Malene Birger. Direct voelde ik dat dit de stijl is waar ik voor was gevallen en ik begreep dat Birger een eigen label was begonnen. Vanaf dat moment begon ik steeds meer passie te voelen bij het merk. Malene is geïnspireerd door Chanel, de kleuren crèmewit met een vleug zwart kwam in elke collectie terug. In 2011 werd ik ten huwelijk gevraagd en kon het niet anders dat mijn huwelijksdag in stijl van By Malene Birger werd. De hoofdkleur was crèmewit met een vleug zwart. Helaas had Malene geen trouwjurken, dat was wel ultiem geweest! Op 16 mei 2012 was de dag, mijn jurk die ik zelf aangepast had met Malene Birger kenmerken, een zwarte band om het middel en een flinke toef tule in mijn haar! Zo deed zij dit ook bij 1 van haar fashionshows. Mijn gouden tasje was Malene Birger en uiteraard mijn schoenen! Ik had de geurkaarsen van Malene Birger overal branden. De snoeptafel, het bruidsboeket, alles sloot aan bij dezelfde stijl. Malene is ambassadeur van Unicef, ze had ook T-shirts ontworpen voor kinderen, deze T-shirts heb ik alle nichtjes en neefjes laten aandoen, dit leek me zo leuk. Het plezier om vooraf alles te bedenken en dat zo`n dag tot een intieme, liefdevolle en inspirerende dag zou zijn, zal ik nooit meer vergeten.
Het vervolg van mijn bruiloft hield nog niet op, klaarblijkelijk hadden ze bij het hoofdkantoor in Kopenhagen gehoord dat ik was getrouwd in de Malene Birger stijl! Ze vonden het zo super dat ze mij een prachtig huwelijkscadeau in de vorm van tas hadden toegestuurd en dat mijn man en ik naar een Fashionshow mochten in Kopenhagen!

De ontwerpster Malene Birger is zelf helaas vertrokken bij het label, ze is daarna eigen interieurlijn begonnen Birger1962.
De nieuwe ontwerpster Christina Exteen heeft 10 jaar met haar samen gewerkt en heeft dezelfde stijl doorgevoerd.
In 2014 ben ik naar Parijs gegaan waar Malene haar nieuwe interieurlijn www.birger1962.com voor het eerst presenteerde, hier heb ik haar in het echt mogen ontmoeten! Ze omarmde mij en bedankte mij voor mijn steun de afgelopen jaren, daarna tekende ze haar prachtige boek voor mij. Dit was voor mij iets om nooit meer te vergeten.

Samen met Karin de eigenaresse van Annadee mag ik mee op inkoop van By Malene Birger, wij genieten dan heerlijk van onze gezamenlijke hobby en kunnen hier uren over praten! Op de foto hieronder draag ik een colbertje van de nieuwste zomer collectie ( op inkoop al gelijk helemaal weg van…) van By Malene Birger, deze chanellook wordt nog steeds in het merk doorgevoerd! Deze heeft Karin niet in de collectie maar het is wel via haar te bestellen! Je kan haar hiervoor altijd even benaderen via een PB

Hier nog een link van de fotograaf van onze trouwerij. ENJOY

Liefs Suzanne

16 suzanne