Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Sparen voor korting

Om spaarpunten te ontvangen moet je een account hebben tijdens het afrekenen en ingelogt zijn.

Spaar / verdien 5 % van je aankoop op nieuwe collectie als tegoed bij je account in de vorm van punten. 1 punt is € 1,- waard.

Na je bestelling wordt het gelijk bij je account bijgeschreven, bestel je via de optie ” vooraf betalen per bankoverschrijving ” dan komt het erbij nadat je betaling is voltooid.

Het tegoed is altijd zelf terug te zien via je account, klik op ‘mijn account’ en log in, hier zie je je eventueel gespaarde tegoed.

Bij de artikelen waarop je punten zal sparen wordt het erbij vermeld.

Je tegoed is bij een volgende bestelling al gelijk in te wisselen, muv afgeprijsde artikelen.

Het tegoed is in te wisselen op nieuwe collectie en artikelen die niet zijn afgeprijsd, tijdens bestellen verschijnt het tegoed bij je bestelling , je kan er ook voor kiezen om verder te sparen en het niet inwisselen.

Je tegoed is niet in te wisselen in combinatie met een kortingscode en niet op afgeprijsde artikelen.

Komt er een artikel retour en is hierop het tegoed ingewisseld dan wordt dit met terugbetalen verrekend, het tegoed komt dan terug bij je account te staan.

Komt er een artikel retour waarvoor punten zijn gespaard dan gaan deze punten na terugbetalen weer van je gespaarde tegoed af.

Let op: Mocht je je tegoed gelijk hebben ingewisseld en het artikel waarop je de punten had verdiend komt terug dan word dit verrekend met het artikel wat je had besteld waarop je de punten had ontvangen en dus retour is gekomen.

Het tegoed is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Wanneer je punten hebt gespaard zal je hiervan ook 1 keer per maand een mail ontvangen met je tegoed.

In de winkel hebben we een ander spaarsysteem, via een klantenkaart.

To Top