Spaar online voor korting


Spaar / verdien 5 % van je aankoop op nieuwe collectie ( die niet is afgeprijsd of in actie is ) als tegoed bij je account in de vorm van punten. 1 punt is € 1,- waard.

Na je bestelling wordt het gelijk bij je account bijgeschreven, bestel je via de optie ” vooraf betalen per bankoverschrijving ” dan komt het erbij nadat je betaling is voltooid.

Het tegoed is altijd zelf terug te zien via je account, klik op ‘mijn account’ en ga dan naar ‘login / registreer‘ hier zie je je eventueel gespaarde tegoed.

Je tegoed is bij een volgende bestelling al gelijk in te inwisselen.

Bij de artikelen waarop je punten zal sparen wordt het erbij vermeld.

Het tegoed is in te wisselen op de totale collectie dus ook op sale , tijdens bestellen verschijnt het tegoed bij je bestelling , je kan er ook voor kiezen om verder te sparen en het niet inwisselen.

Je tegoed is alleen niet in te wisselen in combinatie met een kortingscode.

Komt er een artikel retour en is hierop het tegoed ingewisseld dan wordt dit met terugbetalen verrekend, het tegoed komt dan terug bij je account te staan.

Komt er een artikel retour waarvoor punten zijn gespaard dan gaan deze punten na terugbetalen weer van je gespaarde tegoed af.

Let op: Mocht je je tegoed gelijk hebben ingewisseld en het artikel waarop je de punten had verdiend komt terug dan word dit verrekend met het artikel wat je had besteld waarop je de punten had ontvangen en dus retour is gekomen.

Het tegoed is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

In de winkel hebben we een ander spaarsysteem, via een klantenkaart.