Nieuw merk: Drykorn

Leuk leuk leuk…..vanaf half / eind december krijgen wij een nieuw merk binnen, ik was opzoek naar een mooi ander merk goed passend bij onze huidige merken en had er een paar op mijn verlanglijstje staan dus al die merken die ik mooi vond benaderd en ja hoor ( wat ik al dacht ☺ ) dat is het voordeel van met de winkel in een dorp zitten waar niet veel merken worden verkocht, ik kon bijna alles wat ik graag wilde krijgen dus werd het een keuze maken en deze is gevallen op het merk Drykorn.

Drykorn is een mooi en goed draagbaar merk en heeft ook goede jeans broeken in de collectie met een fijne pasvorm, ook van de jeans broeken krijgen we een paar modellen binnen.

Hier alvast een kleine foto impressie van wat we gaan binnen krijgen van Drykorn….

Hoe vinden jullie de foto impressie? Ik kan niet wachten tot het gaat binnenkomen….

Groetjes Karin