Nieuw bij ons! Kiro by Kim vesten

Joehoeeee helemaal happy hier met de mooie Kiro by Kim vesten die wij sinds deze week in onze collectie hebben!

Over Kiro by Kim:
Kiro by Kim begon als een hobby en ontwikkelde zich tot een van  Nederland en Europa’s meest unieke merken. Het begon allemaal toen Kim Chen de oprichter van Kiro by Kim begon met grote sjaals breien in allerlei felle kleuren, mensen vonden het mooi en gingen bestellen, de wolwinkels waren als een snoepwinkel voor Kim en ze was vaak tot diep in de nacht aan het breien.
Klanten gaven haar de tip zich te specialeren bij modewinkels e
n nu zijn de Kiro by Kim vesten dan ook verkrijgbaar in de mooiste winkels in Nederland en België. Kim heeft nu een studio bij haar huis in Rotterdam en een showroom in Amsterdam. “Omdat mijn kinderen over alle breit werden struikelen”, zoals Kim zegt.

De sleutel tot het succes van de Kiro by Kim’s is dat Kim haar passie  volgt. “Ik had het geluk dat mijn liefde voor mijn knits werden gedeeld door boetiek eigenaren en fashion bloggers”, zegt Kim. Maar het was niet alleen geluk dat Kim tot het succes bracht waar ze nu is, vooral haar talent en ambitie hebben dit mogelijk gemaakt dat ze nu ontwerper van één van de meest unieke en mooie merken in Nederland.
Haar knits zijn allemaal handgemaakt, ze hebben een luxe uitstraling en bovenal, ze zijn zeer comfortabel.
“Ik krijg reacties als: ‘het is mijn favoriete kledingstuk’ of ‘ik leef erin’. Ik heb ook klanten die nooit vesten droegen tot ze de Kiro by Kim vesten hadden gezien. Ze hebben zelfs een hele collectie nu!  Het combineren van kleuren en verschillende soorten garens is de leukste en tegelijkertijd de meest uitdagende onderdeel van mijn werk. De breisels zijn zo gemaakt dat je jaren plezier kan hebben van je vest, dat is de reden waarom ik graag verschillende soorten garens en draad te combineren, soms met Lurex of harige garen. In de zomer gebruik ik meestal dunner mohair garen, katoen, viscose en zelfs gescheurde repen stof en zijde, breien met stroken van zijde is een heel proces.
Nog iets wat
Kiro by Kim zo uniek maakt is dat klanten elke vest in elke gewenste lengte of model kunnen bestellen, winkels kunnen unieke stukken op maat laten maken naar de wensen van hun klanten.
Iedereen houdt van iets dat is handgemaakt dragen.

Ik heb wat mooie foto`s van Kiro by Kim vesten voor jullie opgezocht….zijn jullie al fan, ik wel.

Je shopt de mooie vesten in onze winkel of direct via onze weshop -> kiro by kim online via Annadee

Liefs Karin