Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Wildthings

oorbel Snake goud

Wildthings Snake oorbel goud
Oorbel van Wildthings in goud kleur met slang hanger, de oorbel is van sterling zilver en goud verguld, de lengte van het ringetje is 12 mm en de hanger is 25 mm. de oorbel is leuk samen te dragen met 1 van de andere oorbellen van Wildthings. Let op: deze worden per stuk verkocht, wil je een set bestel er dan 2. De sieraden van Wildthings worden met de handgemaakt in Bali.
Product eigenschappen
Merk
Wildthings
Artikelnummer
63815
Kleur
Goud

Bij Annadee.nl mag je jouw fashion aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden! Artikel omruilen of retourneren? Wij zouden het op prijs stellen als je je retour binnen 7 dagen zou melden via onze webshop via het retourformulier. Wanneer je een artikel omruilt of retour stuurt zijn de retourkosten voor de klant, je kan gebruik maken van ons retourlabel, de kosten zijn dan €5,95. Het nieuwe artikel sturen we kosteloos naar je toe.

Annadee.nl maakt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten terug naar je over. Hierbij geldt dat het artikel compleet, niet gebruikt en onbeschadigd dient te zijn, ook op sale artikelen krijg je geld en betaalde verzendkosten terug.

To Top