Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Wildthings

ketting Coin goud

€ 55,00 Bij aankoop van dit artikel spaar je 2 punten voor een volgende aankoop! 1 punt is € 1,- waard.
Wildthings Coin ketting goud
Korte ketting van Wildthings in goud kleur met kleine goudkleur platte rondjes, de ketting is van sterling zilver en goud verguld, de lengte van de ketting is 37 cm. deze lengte is ook mooi te dragen met de iets lange ketting van Wildthings. De sieraden van Wildthings worden met de handgemaakt in Bali.
Product eigenschappen
Merk
Wildthings
Artikelnummer
63099
Kleur
Goud

Bij Annadee.nl mag je jouw fashion aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden! Artikel omruilen of retourneren? Wij zouden het op prijs stellen als je je retour binnen 7 dagen zou melden via onze webshop via het retourformulier. Wanneer je een artikel omruilt of retour stuurt zijn de retourkosten voor de klant, je kan gebruik maken van ons retourlabel, de kosten zijn dan €5,95. Het nieuwe artikel sturen we kosteloos naar je toe.

Annadee.nl maakt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten terug naar je over. Hierbij geldt dat het artikel compleet, niet gebruikt en onbeschadigd dient te zijn, ook op sale artikelen krijg je geld en betaalde verzendkosten terug.

To Top