Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ellen Truijen

New ways butterscotch lentil

Speciale prijs € 148,75 Normale prijs € 297,50
Ellen Truijen New ways butterscotch lentil
-50%
Ellen truijen tas model New ways in de kleur butterscotch lentil, dit is een licht grijs groene kleur en glad leer, de tas heeft een flap die sluit met een klik magneet, old nikkel hardware en de tas heeft een smal bruin verstelbaar hengsel zodat je de tas ook crossover kan dragen, aan de binnenkant een vakje, de tas is gevoerd. Afmeting: 32 x 20 cm.
Product eigenschappen
Merk
Ellen Truijen
Artikelnummer
52134
Kleur
Groen

Bij Annadee.nl mag je jouw fashion aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden! Artikel omruilen of retourneren? Wij zouden het op prijs stellen als je je retour binnen 7 dagen zou melden via onze webshop via het retourformulier. Wanneer je een artikel omruilt of retour stuurt zijn de retourkosten voor de klant, je kan gebruik maken van ons retourlabel, de kosten zijn dan €5,95. Het nieuwe artikel sturen we kosteloos naar je toe.

Annadee.nl maakt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten terug naar je over. Hierbij geldt dat het artikel compleet, niet gebruikt en onbeschadigd dient te zijn, ook op sale artikelen krijg je geld en betaalde verzendkosten terug.

To Top