Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ellen Truijen

New cuddle cashmere ebony

Speciale prijs € 279,20 Normale prijs € 349,00

Ellen Truijen New cuddle cashmere ebony

-20%

Ellen truijen tas model New cuddle in de cashmere ebony, dit is zwart glad leer, de tas heeft een flap die sluit met een magneet drukker en een smal zwart verstelbaar hengsel, aan de binnenkant een vakje met rits en een vak zonder rits, de tas is gevoerd. Afmeting: 28 x 22 cm.

Product eigenschappen
Merk
Ellen Truijen
Artikelnummer
67376
Kleur
Zwart

Bij Annadee.nl mag je jouw fashion aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden! Artikel omruilen of retourneren? Wij zouden het op prijs stellen als je je retour binnen 7 dagen zou melden via onze webshop via het retourformulier. Wanneer je een artikel omruilt of retour stuurt zijn de retourkosten voor de klant, je kan gebruik maken van ons retourlabel, de kosten zijn dan €5,95. Het nieuwe artikel sturen we kosteloos naar je toe.

Annadee.nl maakt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten terug naar je over. Hierbij geldt dat het artikel compleet, niet gebruikt en onbeschadigd dient te zijn, ook op sale artikelen krijg je geld en betaalde verzendkosten terug.

To Top