Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ellen Truijen

Hipster suede alga

Speciale prijs € 164,50 Normale prijs € 235,00

Ellen Truijen Hipster suede alga

-30%

Ellen truijen tas model Hipster in de kleur suède alga, dit is een groene suède kleur, de tas is incl. lang smal bruin hengsel en kort breed cognac hengsel, dit model is ook leuk als heuptasje en past door de verstelbare riem altijd, de tas is gevoerd. Afmeting: 35 x 14 cm.

Product eigenschappen
Merk
Ellen Truijen
Artikelnummer
56887
Kleur
Groen

Bij Annadee.nl mag je jouw fashion aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden! Artikel omruilen of retourneren? Wij zouden het op prijs stellen als je je retour binnen 7 dagen zou melden via onze webshop via het retourformulier. Wanneer je een artikel omruilt of retour stuurt zijn de retourkosten voor de klant, je kan gebruik maken van ons retourlabel, de kosten zijn dan €5,95. Het nieuwe artikel sturen we kosteloos naar je toe.

Annadee.nl maakt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten terug naar je over. Hierbij geldt dat het artikel compleet, niet gebruikt en onbeschadigd dient te zijn, ook op sale artikelen krijg je geld en betaalde verzendkosten terug.

To Top