Betaalmethodes

Je kan betalen met Ideal, creditcard, bank overschrijving, Creditclik termijn betalen,  bancontact en Klarna achteraf betalen.

Ideal:
Voor een zo snel mogelijke afhandeling van je bestelling is Ideal de beste betaalmogelijkheid.

Met IDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.De betaalmethode iDEAL word voor ons afgehandeld door het gerenomeerde bedrijf Buckaroo Online Payment Services. Het kan zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt.

Creditcard:
Het is mogelijk om met de credit card je bestelling te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee je direct kunt betalen en waarbij je creditcard maatschappij binnen een maand het bedrag bij je zal incasseren. Betalen met credit card is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteed hebben aan de gespecialiseerde provider Buckaroo. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.

Bancontact:
Klanten uit België kunnen naast creditcard en bankoverschrijving ook betalen via de betaaloptie Bancontact.

Vooraf betalen per bankoverschrijving:
Je kan tijdens het bestellen ook de optie ” vooraf betalen per bankoverschrijving ” aanvinken.  Hiermee is de order geplaatst en de bestelling voor je gereserveerd.
Het bedrag moet dan binnen 2 dagen vanaf je bestelling zijn overgemaakt op onze rekening, deze gegevens zie je dan terug in de bevestiging van je bestelling.
Let op: De bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

Bankgegevens:
Rabobank rekening nummer Iban:
NL36 RABO 0102874891
tnv Annadee  te Ossendrecht.
Bic: RABONL2U

In termijn betalen via CreditClick
Met CreditClick betaal je je order in termijnen, deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen vanaf €250,- tot €1000,- en is alleen geldig voor Nederland.
CreditClick is een nieuwe manier van betalen voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past, dit kan in termijnen tot zelfs 48 maanden. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Je betaald een percentage aan CreditClick voor je lening!

Kies ‘CreditClick’ uit het lijstje betaalmogelijkheden wanneer je wilt afrekenen in de webshop. Log in als bestaande CreditClick klant of registreer je als nieuwe CreditClick-klant door je contactgegevens en financiële gegevens in te vullen. De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en geeft in seconden goedkeuring (of afkeuring). Teken je kredietcontract digitaal en daarna kun je de lening direct gebruiken om je aankoop te doen. Het hele proces van kiezen voor CreditClick tot je aankoop bevestigen duurt maar een paar minuten wanneer je alle informatie bij de hand hebt.

Achteraf betalen via Klarna ( + € 1,50 )
Met Klarna kun je veilig achteraf betalen binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen vanaf €50,- tot €400,- en is alleen geldig voor Nederland. De kosten voor Klarna achteraf betalen zijn €1,50 extra.

Als je kiest voor achteraf betalen dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal Klarna een gegevenscontrole uitvoeren op basis van haar privacy statement. Het is met Klarna achteraf betalen alleen mogelijk om je thuis adres in te geven, de opties ‘verzenden naar ander adres’ en ‘Pakje gemak afhaallocatie kiezen’ zijn bij Klarna achteraf betalen niet mogelijk.

Mijn betaling via Klarna wordt niet goedgekeurd, hoe kan dit?
Als je gekozen hebt voor achteraf betalen dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan Klarna  een gegevenscontrole doet, dit doet Klarna aan de hand van haar privacy statement. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere je naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer. Op basis van een aantal variabelen berekent Klarna een score, waardoor bepaald wordt of je met deze specifieke betaalwijze kunt betalen. Er is niet direct één reden te geven waarom je niet door deze check komt.

Voor vragen over deze betaalmethode verzoeken wij je contact op te nemen met Klarna op telefoonnummer +31 20 8082852 of per email op klantenservice@klarna.nl