We hebben bij Annadee echt een heel mooi nieuw merk toegevoegd aan onze collectie, namelijk Baum und Pferdgarten! Misschien wel een van de gaafste merken in onze boetiek.

Over Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten is opgericht in 1999 door Rikke Baumgarten & Helle Hestehave. Bovendien staat het merk symbool voor de veelzijdigheid en het overweldigende succes van Deens design met een moderne twist.

Wat je direct opvalt aan het merk zijn de vele kleuren en de verschillende prints. Zo zie je veel bloemenprint in allerlei kleuren maar ook de bekende leopard print komt terug in hun collectie. Wat het merk nog specialer maakt is dat ze juist de verschillende printen en kleuren met elkaar combineren.

De collecties van Baum und Pferdgarten weten elk seizoen weer de gevoelige modesnaar van vele fashionista’s te raken en daarnaast zie je het ook echt mega veel voorbij komen op Instagram gespot bij veel Bloggers.

De collectie bestaat onder uit broeken, tops, prachtige jurken, sweaters, vesten en shirts. Je vindt bij ons een ruim aanbod van dit hippe merk.

Shop online bij Annadee

Zelf zijn we bij Annadee ook echt helemaal weg van het merk. Je kunt het merk heel erg mooi combineren met onze andere merken.
Kom gezellig langs in onze winkel of shop het merk makkelijk via onze webshop -> Shop Baum und Pferdgarten hier.

Zoals je weet parkeer je bij onze winkel in Ossendrecht makkelijk en gratis voor de deur. Ook in onze webshop doen we er alles aan om het shoppen zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Zo sturen we je bestelling vanaf 150 euro gratis naar je op en kun je bij ons Achteraf betalen. Natuurlijk pakken we je bestelling mooi in en zorgen we er voor dat je je nieuwe items snel in huis hebt. Tenslotte: heb je vragen dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Hieronder tonen we je een impressie van deze prachtige collectie! Ook plaatsen we regelmatig foto’s van dit merk op ons Instagram Annadee account.

on 0

Opmerkingen

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gedeeld.