In termijn betalen via CreditClick
Met CreditClick betaal je je order in termijnen, deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen vanaf €250,- tot €1000,- en is alleen geldig voor Nederland.
CreditClick is een nieuwe manier van betalen voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past, dit kan in termijnen tot zelfs 48 maanden. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Je betaald een percentage aan CreditClick voor je lening!

Kies ‘CreditClick’ uit het lijstje betaalmogelijkheden wanneer je wilt afrekenen in de webshop. Log in als bestaande CreditClick klant of registreer je als nieuwe CreditClick-klant door je contactgegevens en financiële gegevens in te vullen. De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en geeft in seconden goedkeuring (of afkeuring). Teken je kredietcontract digitaal en daarna kun je de lening direct gebruiken om je aankoop te doen. Het hele proces van kiezen voor CreditClick tot je aankoop bevestigen duurt maar een paar minuten wanneer je alle informatie bij de hand hebt.

Waar kan je CreditClick gebruiken?
Je kunt met CreditClick online betalen in alle winkels die CreditClick accepteren en het CreditClick logo laten zien op hun website.

Hoe gaat CreditClick om met mijn persoonlijke gegevens?
Je gegevens zijn volkomen veilig. We respecteren je privacy en doen ons uiterste best om je gegevens te beschermen. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het aanvragen van de lening en voor geen enkel ander doel.

Kan ik het bedrag wat ik heb terugbetaald opnieuw gebruiken?
Als je “Krediet op Maat” hebt geselecteerd als krediet, dan kun je de krediet faciliteit opnieuw gebruiken. Als je “Betaal in Termijnen”  hebt geselecteerd, dan moet je een nieuwe lening aanvragen.

Zijn er kosten voor mij?
Ja je betaald aan CreditClick een percentage voor het bedrag wat je heb geleend.

Kan ik het krediet eerder aflossen?
Uiteraard. Bij alle vormen van krediet is het mogelijk om eerder af te lossen. Natuurlijk zonder boete.